Lab-innovations produceert operatiekamer plenums

Voor één van onze opdrachtgevers hebben wij een nieuw operatiekamer inblaasplenum ontwikkeld. Het plenum is gemaakt van de hoogste kwaliteit RVS en is geheel lekvrij door onze unieke lastechniek. Door het toepassen van H14 plaatfilters is dit systeem uitzonderlijk goed te valideren (integriteitstest). Door de goede verdeling van de lucht en het toegepaste verdeelmembraam is er een zeer hoge laminaire luchtverdeling onder het plenum. In het plenum is ledverlichting toegepast waardoor de energiekosten beduidend lager zijn dan bij ouderwetse tl-verlichting. Het verdeelmembraam veroudert door het gebruik van ledverlichting niet omdat er geen infrarood- en uv-licht vrijkomt, tevens is de levensduur van ledverlichting 70.000 uur, hierdoor extreem onderhoudsvriendelijk. 

 

[masterslider id=”2″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *