BFD1600 isolator heeft een oppervlakte van 58 cm x 160 cm= 0,92m². De isolator is voorzien van 2 filterhuizen in het dak van de isolator. Het filterhuis kan worden afgesloten door een kunststof ventiel.

Het ene filterhuis is voor inkomende lucht, deze is voorzien van een HEPA filter. Het andere filterhuis is voor uitgaande lucht, deze is voorzien van een grof filter en een HEPA filter.

In het dak van de isolator zit een service ingang voor elektriciteit en twee ingangen voor water. De voorruit van de isolator is gemaakt van kunststof. De voorruit hoeft niet gerepareerd of veranderd te worden. In de voorruit zitten 4 neopreen handschoenen. Aan de onderkant van de isolator zit een mestbak met een kunststof afsluiter. Boven de mestbak zit een opklaprooster.

BFD1600
BFD1600

Onder de isolator zit een kuststof dip-tank, om een waterslot te creëren. De inlaat naar de dip-tank kan worden afgesloten met een plastic deksel.

De isolator wordt geleverd met een voerbak, 2 drinknippels en een eigen ontluchtingssysteem, dat een eigen verwarmingssysteem heeft. Het ontluchtingssysteem moet worden aangesloten op een centraal luchtkanaalsysteem. De isolator is gemaakt van 2mm dik roestvrij staal en de isolator is van RVS304 kwaliteit. De isolator is gebeitst en gepassiveerd. De BFD1600 kan gebruikt worden voor positieve of negatieve druk.

De BFD1600 isolatoren zijn zo goed als nieuw en klaar voor gebruik.

  • Gereserveerd