SWT-9500i BESTURINGSSYSTEEM: UW COMPLETE OPLOSSING VOOR GEAVANCEERDE ONDERZOEKSRUIMTES

Maak kennis met de SWT-9500i, het innovatieve besturingssysteem dat speciaal is ontwikkeld voor de meest veeleisende onderzoeksruimtes, waaronder isolatoren en gespecialiseerde afdelingen. Met de SWT-9500i heeft u volledige controle over essentiële parameters zoals temperatuur, druk, flow, CO2, en luchtvochtigheid, wat zorgt voor optimale onderzoeksomstandigheden. 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

  • Geavanceerde Parameterregeling: Regel temperatuur, druk, flow, CO2, en luchtvochtigheid met precisie om een stabiele en betrouwbare omgeving voor uw onderzoeken te waarborgen.
  • Verlichtingscontrole: Stel twee kleuren verlichting in volgens een curve om een natuurlijker en flexibeler lichtschema te creëren, aangepast aan uw specifieke onderzoeksbehoeften.
  • Gebruiksvriendelijk Touchscreen: Het grote touchscreen scherm biedt een intuïtieve en eenvoudige bediening, waardoor het instellen en monitoren van parameters moeiteloos verloopt.
  • Beveiligde Inlogmogelijkheden: Tot 15 gebruikers kunnen eenvoudig inloggen via een pincode of een RFID-tag, wat zorgt voor een veilige en gecontroleerde toegang tot het systeem.
  • (Dier)databeheer: Houd diverse dierdata bij, waardoor u een volledig overzicht behoudt van uw onderzoeksgegevens en beter inzicht krijgt in uw experimenten.
  • Uitbreidbaar met IsolatorConnect: Breid uw systeem uit met IsolatorConnect voor uitgebreide datalogging, zodat uw onderzoeksruimte voldoet aan de GLP-normen (Good Laboratory Practice). 

WAAROM KIEZEN VOOR DE SWT-9500i

De SWT-9500i biedt een ongeëvenaarde combinatie van veelzijdigheid, precisie en gebruiksgemak, waardoor het de ideale oplossing is voor elke onderzoeksruimte. Onze jarenlange expertise in de sector garandeert een product dat niet alleen aan de hoogste normen voldoet, maar deze overtreft. 

TRANSFORMEER UW ONDERZOEKSRUIMTE VANDAAG NOG

Wilt u meer weten over hoe de SWT-9500i uw onderzoeksruimtes kan verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie of meer informatie. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw laboratoriuminrichting.