KLINISCHE KWALITEITSINRICHTING

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte inrichting voor uw onderzoeks- of experimentele behoeften? Zoek dan niet verder. Wij bieden een complete oplossing voor al uw laboratoriumbehoeften.

Isolatoren, volière rekken, modulaire vloerkooisystemen, onderzoekskooien, operatielampen en heftafels wij hebben precies wat u nodig heeft om uw laboratorium optimaal te laten functioneren.

Wij leveren niet alleen de producten, maar verzorgen ook de volledige installatie ter plaatse, inclusief garantie. En voor isolatoren die een opknapbeurt nodig hebben, bieden wij een professionele service met garantie, zodat u verzekerd bent van topconditie.

Of u nu een klein laboratorium runt of deel uitmaakt van een groot onderzoeksinstituut, onze ervaring stelt ons in staat om deskundig advies te bieden en op maat gemaakte oplossingen te leveren die aansluiten bij uw specifieke eisen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw laboratoriuminrichting.