IsolatorConnect

/*! elementor - v3.22.0 - 26-06-2024 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

ISOLATORCONNECT: DE SLIMME OPLOSSING VOOR EFFICIËNT LABORATORIUMBEHEER

Ontdek IsolatorConnect, het revolutionaire systeem dat uw laboratoriumbeheer naar een hoger niveau tilt. IsolatorConnect biedt u volledige controle en inzicht over uw laboratoriumomgevingen, waardoor u efficiënter, nauwkeuriger en betrouwbaarder kunt werken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

 • Geïntegreerd Management: IsolatorConnect verbindt al uw SWT-9500i controllers in één gebruiksvriendelijk platform.
 • Realtime Monitoring: Houd continu toezicht op cruciale parameters zoals temperatuur, luchtvochtigheid, druk, CO2-niveaus en luchtstromen. Dankzij realtime data kunt u direct inspelen op veranderingen en problemen voorkomen.
 • Data-analyse en Rapportage: Met geavanceerde datalogging en rapportagetools krijgt u waardevolle inzichten in uw laboratoriumprocessen. Optimaliseer uw onderzoeksstrategieën op basis van gedetailleerde analyses en historisch overzicht.
 • Remote Access: Beheer uw laboratorium waar u ook bent. Dankzij de cloud gebaseerde technologie van IsolatorConnect kunt u op afstand toegang krijgen tot uw systemen via uw smartphone, tablet of computer.
 • GLP-normen Compliance: Met IsolatorConnect voldoet u eenvoudig aan de strikte eisen van Good Laboratory Practice (GLP). Het systeem zorgt voor uitgebreide datalogging en traceerbaarheid van alle cruciale parameters.
 • Veiligheid en Beveiliging: IsolatorConnect biedt robuuste beveiligingsmaatregelen om uw gegevens en systemen te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en cyberdreigingen.

WAAROM KIEZEN VOOR ISOLATORCONNECT

Met IsolatorConnect haalt u een geavanceerd, betrouwbaar en schaalbaar systeem in huis dat speciaal is ontworpen om aan de uitdagingen van moderne laboratoriumomgevingen te voldoen. Onze jarenlange ervaring en expertise in de sector garanderen een oplossing die niet alleen voldoet aan de hoogste normen, maar ook helpt uw laboratorium efficiënt en veilig te laten werken.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP

Wilt u meer weten over hoe IsolatorConnect uw laboratoriumbeheer kan transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie of meer informatie. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het optimaliseren van uw laboratorium met IsolatorConnect.

SWT-9500i

SWT-9500i BESTURINGSSYSTEEM: UW COMPLETE OPLOSSING VOOR GEAVANCEERDE ONDERZOEKSRUIMTES

Maak kennis met de SWT-9500i, het innovatieve besturingssysteem dat speciaal is ontwikkeld voor de meest veeleisende onderzoeksruimtes, waaronder isolatoren en gespecialiseerde afdelingen. Met de SWT-9500i heeft u volledige controle over essentiële parameters zoals temperatuur, druk, flow, CO2, en luchtvochtigheid, wat zorgt voor optimale onderzoeksomstandigheden. 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

 • Geavanceerde Parameterregeling: Regel temperatuur, druk, flow, CO2, en luchtvochtigheid met precisie om een stabiele en betrouwbare omgeving voor uw onderzoeken te waarborgen.
 • Verlichtingscontrole: Stel twee kleuren verlichting in volgens een curve om een natuurlijker en flexibeler lichtschema te creëren, aangepast aan uw specifieke onderzoeksbehoeften.
 • Gebruiksvriendelijk Touchscreen: Het grote touchscreen scherm biedt een intuïtieve en eenvoudige bediening, waardoor het instellen en monitoren van parameters moeiteloos verloopt.
 • Beveiligde Inlogmogelijkheden: Tot 15 gebruikers kunnen eenvoudig inloggen via een pincode of een RFID-tag, wat zorgt voor een veilige en gecontroleerde toegang tot het systeem.
 • (Dier)databeheer: Houd diverse dierdata bij, waardoor u een volledig overzicht behoudt van uw onderzoeksgegevens en beter inzicht krijgt in uw experimenten.
 • Uitbreidbaar met IsolatorConnect: Breid uw systeem uit met IsolatorConnect voor uitgebreide datalogging, zodat uw onderzoeksruimte voldoet aan de GLP-normen (Good Laboratory Practice). 

WAAROM KIEZEN VOOR DE SWT-9500i

De SWT-9500i biedt een ongeëvenaarde combinatie van veelzijdigheid, precisie en gebruiksgemak, waardoor het de ideale oplossing is voor elke onderzoeksruimte. Onze jarenlange expertise in de sector garandeert een product dat niet alleen aan de hoogste normen voldoet, maar deze overtreft. 

TRANSFORMEER UW ONDERZOEKSRUIMTE VANDAAG NOG

Wilt u meer weten over hoe de SWT-9500i uw onderzoeksruimtes kan verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie of meer informatie. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw laboratoriuminrichting. 

TVAC-3000-DVC

TVAC-3000-DVC ISOLATOR: INNOVATIE EN VEILIGHEID VOOR UW ONDERZOEK

Ontdek de ultieme oplossing voor gecontroleerde omgevingen met de TVAC-3000 DVC isolator. Ontworpen voor nauwkeurige en veilige experimenten, biedt deze isolator een scala aan functies die voldoen aan de strengste Good Laboratory Practice (GLP) normen.

TOEGANG EN FLEXIBILITEIT

De isolator is voorzien van ramen aan de voorkant die geopend kunnen worden, waardoor gemakkelijke toegang tot de binnenruimte mogelijk is. Dit ontwerp bevordert de gebruiksvriendelijkheid en de efficiëntie van uw werkprocessen voor het reinigen en opbouwen.

UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN

Voor nog meer veelzijdigheid kunt u een transportisolator aan de TVAC-3000 DVC bevestigen. Daarnaast biedt TS Group Holland de optie om een speciale container te ontwerpen die perfect aansluit op deze sluis, wat zorgt voor naadloze integratie en veilige transportmogelijkheden van uw materialen.

EFFICIËNTE AFVOER EN INVOER

Onder de isolator bevindt zich een handige mestklep, ideaal voor de efficiënte afvoer van afval. Bovendien is er een geïntegreerde dip tank voor het veilig en hygiënisch inbrengen van voedsel of andere materialen. Deze functies dragen bij aan een schonere en beter georganiseerde werkomgeving.

GEAVANCEERDE BESTURING

Het hart van de TVAC-3000 DVC isolator is het geavanceerde SWT-9500i besturingssysteem. Dit systeem biedt uitgebreide logging en monitoring capaciteiten, volledig GLP-waardig. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens nauwkeurig worden bijgehouden en dat de prestaties van de isolator optimaal blijven

SAMENGEVAT:

 • Toegankelijke ramen: Voor eenvoudige toegang en onderhoud.
 • Transportisolator compatibiliteit: Voor veilige materiaaloverdracht.
 • Speciale container optie: Op maat gemaakte oplossing door TS Group Holland.
 • Mestklep: Efficiënte afvoer van afval.
 • Dip tank: Hygiënische invoer van materialen.
 • SWT-9500i besturingssysteem: Geavanceerde, GLP-waardige besturing en logging.

De TVAC-3000 DVC isolator is de ideale keuze voor laboratoria die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor gecontroleerde omgevingen. Kies voor innovatie en zekerheid met de TVAC-3000 DVC isolator en breng uw onderzoeksactiviteiten naar een hoger niveau.

HVSE-1200

De HVSE-1200 is een stand alone ventilatie-unit die 1 ruimte kan ventileren. Middels het ingebouwde WTW (warmte terug winning) systeem wordt de afgevoerde lucht gebruikt om de inkomende lucht af te koelen of te verwarmen. Het is eventueel mogelijk om dit systeem uit te breiden met extra koel- of verwarmingscapaciteit. De unit wordt standaard geleverd met een houten omkasting. Dit biedt diverse afwerkingsmogelijkheden, passend bij iedere situatie. Door een eigen keuze aan kleuren, materialen en/of bedrukkingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Hierdoor kan deze zuil naadloos overgaan in het design van de ruimte. De HVSE-1200 heeft diverse voordelen: 
 • Gezondere lucht door ventilatie
 • Lagere energiekosten
 • Comfortabel binnenklimaat
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Toekomstbestendig
 • Geen CO2 uitstoot