Om te zorgen voor schone en gezonde binnenlucht zijn er verschillende mogelijkheden. Dit kan door verse lucht aan te voeren in combinatie met bijvoorbeeld een warmte terug winning systeem of met een goede luchtreiniger. Er zijn verschillende luchtreinigers die toegepast kunnen worden. Een luchtreiniger met een HEPA filter, effectief tegen fijnstof en een relatief lage investering. Of een elektrostatische luchtreiniger, virussen en bacteriƫn worden niet alleen uit de lucht gefilterd maar ook direct afgedood.

Een luchtreiniger kan op verschillende manieren worden toegepast. De reiniger kan worden toegepast per ruimte, dit is mogelijk door een stand alone, plug-and-play luchtreiniger te plaatsen in een ruimte, onder andere de ASPRA Aura. Verder is het mogelijk om de ASPRA Ceiling in het inblaaskanaal te installeren.

Wanneer men meerdere ruimtes wil voorzien van gereinigde lucht, kan dit met een centrale filter unit. Door een luchtreiniger in de centrale luchtbehandelingskast (LBK) te plaatsen kunnen alle ruimtes die zijn aangesloten op deze kanalen worden voorzien van schone lucht.

Producten

TSTA

HLR 2000

Privacybeleid
Copyright © 2024 — Uptown Style WordPress thema door GoDaddy