De JPM1250 isolator heeft een vloeroppervlakte van 58 x 124 cm = 0,72m². In het dak van de isolator zitten 2 filterhuizen. Deze zijn afsluitbaar met een kunststof klep.

Het ene filterhuis is voor inkomende lucht en deze is voorzien van een HEPA filter. Het andere filterhuis is voor uitgaande lucht en is voorzien van een grof filter en een HEPA filter. In het dak van de isolator zit een service ingang voor de elektriciteit en 2 service ingangen voor water. De voorruit is gemaakt van kunststof en moet gerepareerd of vervangen worden door een nieuw exemplaar.

In de voorruit zitten 2 neopreen handschoenen. Aan de onderkant van de isolator zit een mestbak met een kunststof afsluiter en boven de mestbak zit een opklaprooster.

Onder de isolator bevindt zich een kunststof dip-tank. Dit is om een waterslot te creëren. De inlaat naar de dip-tank kan worden afgesloten met een plastic deksel.

JPM1250


JPM1250 isolator


De JPM1250 isolator wordt geleverd met een voerbak, 2 drinknippels en een eigen ontluchtingssysteem. Deze is nog in een werkende staat, maar het is mogelijk deze te verwisselen met een nieuw ontluchtingssysteem. Het ontluchtingssysteem dient aangesloten te worden op een centraal luchtkanaalsysteem.

De isolator is gemaakt van 2mm dik roestvrij staal en is van RVS304 kwaliteit. De isolator is gebeitst en gepassiveerd. Het kan worden gebruikt voor positieve en negatieve druk. De isolator is zo goed als nieuw en is klaar voor gebruik.

  • 5 stuks op voorraad