Deze isolator heeft een vloeroppervlakte van 18m2. The SPF6003AVS isolator is een onafhankelijke isolator zonder luchtbehandeling en moet worden aangesloten op een externe luchtbehandelingskast met HEPA filters. Het is mogelijk om de isolator te modificeren zodat de isolator standalone werkt.

Het systeem van de SPF6003AVS

The SPF6003AVS isolator heeft een standaard vloeroppervlakte van 600 x 300cm. Het dak is voorzien van 8 LED lampen voor dagelijkse verlichting. Er zijn ook 4 LED lampen voor de legnesten. Op het dak bevinden zich 4 vlotterbakken die de kippen voorzien van hun dagelijkse waterverbruik.

Op het dak van de isolator is tevens een automatisch voersysteem gemonteerd, deze bestaat uit 8 doseerders. De voermotor en vultrechter zijn naast de isolator gemonteerd. Het voedsel wordt door middel van een voerketting naar de doseerders getransporteerd. Er is een centrale luchtafvoerleiding gemonteerd met daaronder 6 regelventielen waarmee de druk in de isolator kan worden geregeld.

Aan de zijkant van de isolator is volgens de instructies van de klant een actemium klimaatregelaar gemonteerd. Deze registreert luchtstroming, druk, temperatuur en vochtigheid. Het is ook mogelijkheid hier een alarm op te monteren.

De hoofdverdeelkast is links, bovenop de isolator gemonteerd. Hier komt de hoofdvoeding uit de isolator binnen. De onderverdeelkast zit onder de Actemium klimaatregelaar gemonteerd. Op de onderverdeelkast kunnen de verlichting, het eten, de warmtelapen en de afzuigkap naar wens worden afgesteld.

Binnen in de isolator bevinden zich aan weerszijden, 2 legnesten voor het verzamelen van eieren. Deze eieren kunnen via de dip tray uit de isolator gehaald worden. Aan de voorkant van de nesten hangen 3 warmtelampen, deze warmtelampen kunnen afgesteld worden naar eigen wens. De bodem is opgebouwd uit modulaire Venco roosters die op verwijderbare RVS steun strips liggen. Op het rooster bevinden zich 8 drinksystemen die op elke locatie gemonteerd kunnen worden. Op het dak zijn 8 verwijderbare waterleidingen gemonteerd. De waterleidingen zijn gemonteerd op het dak, met de hoogste verstelbare voerbak daaronder.

SPF6003AVS
SPF6003AVS

De luchtaanvoerbuis is rondom het dak gemonteerd, waar de hoeveelheid van inkomende lucht kan worden bepaald. Door middel van het drijvende rek en tussenschotten kan de isolator naar wens in 4 identieke compartimenten worden verdeeld. Hier kan ook het voer en drinkwater gelijkmatig worden verdeeld. Als er te veel stof op de ramen zitten, kan de ramen-wasinstallatie worden gebruikt. Deze kan aan de binnenkant van de isolator worden gemonteerd. De klep voor het bedienen van de installatie bevindt zich boven het dak. Aan de achterzijde van de isolator is een mestklep gemonteerd voor het afvoeren van mest. De bodem en zijkanten, tot onder de roostervloer, zijn voorzien van speciale coating. Aan beide zijden van de isolator is een toegangsluik gemonteerd.

De isolator is van vervaardigd uit 3 mm roestvrij staal en is van RVS304 kwaliteit.

Omdat elke situatie anders is, gelden in de praktijk alleen de functies die voor uw specifieke situatie zijn geactiveerd. Dit maakt de bediening van de isolator zeer eenvoudig en transparant.

  • 2 op voorraad
SPF6003AVS
SPF6003AVS