TL1500 is een isolator met een vloeroppervlakte: lengte van 150 cm, diepte van 110 cm en een hoogte van 225 cm. De binnenafmetingen van de isolator zijn 145 x 67 x 88 cm. De isolator is voorzien van 2 filterhuizen in het dak van de isolator.

De isolator wordt geleverd met 3 verschillende voerbakjes, 2 verschillende drinksystemen en wat andere inventaris. De isolatoren hebben een nieuwe regelaar nodig, maar het is mogelijk om de oude op te refurbishen. De isolatoren moeten worden aangesloten op een centraal luchtkanaalsysteem voor de inlaat en ook voor de uitlaat.

Op het dak bevinden zich meerdere service-inlaten en een inlaat voor water, deze kunnen allemaal worden afgesloten met een kogelkraan.

De voorruit is gemaakt van kunststof en het is niet mogelijk om de voorruit op te tillen. Deze ruit is voorzien van 4 stuks handschoenringen die gebruikt kunnen worden voor neopreen handschoenen. Aan de onderkant van de isolator bevindt zich een mestbak, boven de mestbak bevinden zich twee soorten opklaproosters.

TL1500

Het onderstel is aan de isolator gelast en is gemaakt van roestvrij staal.

De isolator is gemaakt van 2mm dik roestvrij staal. De isolator is van RVS304 kwaliteit. De TL1500 is gebeitst en gepassiveerd en is alleen te gebruiken voor positieve of negatieve druk met centrale in- en uitlaat pijpen.

De status van de isolatoren: de isolatoren zijn gebruikt en komen rechtstreeks van het instituut Lelystad. Op de isolatoren zit geen garantie. Los daarvan hebben we ook regelaars die voor dit soort isolatoren gebruikt worden. Wanneer het nodig is kunnen we ook een aparte aanbieding sturen.

  • UITVERKOCHT
TL1500
TL1500
TL1500